Suede заснехa клип в Чернобил!

Suede заснех клип в Чернобил ! | MMTV Online...

Suede пуснаха новия си сингъл “Life Is Golden”

Новият албум “The Blue Hour” излиза на 21-ви септември

Suede пуснаха новата си песен “Life Is Golden” и видеото към нея. Това е първият официален сингъл от дългоочаквания нов албум на групата “The Blue Hour”.

Life Is Golden” притежава всички белези на класическа песен на Suede: от болезнените, превъзходни вокали на Brett Anderson до мрачната и драматична атмосфера, пресъздадена чрез отличителното изпълнение на групата.

Сингълът е придружен от филм, заснет от режисьора Mike Christie. Той и преди е работил с бандата, а локацията на видеото е Припят – най-близкият град до АЕЦ Чернобил.

„Клипът няма за цел да се фокусира върху трагедията от бедствието, което се случи преди години, а да покаже нестихващата сила на живота, която поглъща опустошения пейзаж, изоставен от хората, и го превръща в място, завладяно от издигащи се златни дървета.”

Новият запис на Suede “The Blue Hour” е последната част от трилогията албуми

Всички те са записани след като групата се събра отново през 2013г. и издаде “Bloodsports”. Албумът е допълнен с някои от проблемите, които Brett Anderson разглежда в “Coal Black Mornings”.

Предишният студиен запис на SuedeNight Thoughts” беше посрещнат с одобрението на критиците през 2016г. Той влезе в класацията за албуми на Великобритания на 6-то място.

Бандата ще предприеме серия от концерти в Европа през септември и октомври, включително 2 в лондонската зала Eventim Apollo на 12-ти и 13-ти октомври. Повече информация може да намерите на сайта на групата.

Албумът “The Blue Hour” на Suede ще бъде на музикалния пазар от Орфей Мюзик, изключителен лицензиант на Warner Music International.

Можете да гледтае парчето Life Is Golden по телевизия ММ благодарение на Орфей Мюзик, официален представител на Warner Music за България.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.