‘’Телевизия ММ – Концертът”- незабравим празник на Благовещение

‘’Телевизия ММ – Концертът”- незабравим празник на Благовещение

На 25 март 2016 г., Благовещение, в зала 1 на НДК се случи магията на “Телевизия ММ – Концертът”, събрал 24 от най-известните български изпълнители на една сцена, за да отпразнуваме 20 години от началото на първата музикална телевизия в България.

Беше емоционално и във въздуха витаеше странна атмосфера на щастие, каквато отдавна зрителите в залата не бяха изпитвали. Пътят до старта на събитието беше трънлив и с много препятствия, черен ПР, удари под кръста, изгубени приятелства, излишни нерви и разкриване на истинското лице на изпълнители, които без телевизия ММ никой никога нямаше да е чул.

Аз, Мишо Шишков и Ваня и Янко Ганчеви вложихме толкова желание и любов в този концерт, че съмишлениците, които открихме по пътя, нямаше как да не усетят искреното ни чувство да направим жест на благодарност към всички артисти, водещи и колеги,които са били част от медията и са пораснали с нея.

Къса ми се сърцето като си спомня енергията, с която Роро, лека му пръст, се включи в проекта. Списъкът от съзаклятници в това дело не е малък и аз съм благодарна на всеки един от тях, за вярата в моята ‘’налудничава идея’’ да събера на едно място толкова музиканти, на две сцени, без пауза между изпълненията.

Снимка: Явор Радев

В България всички твърдяха, че това е невъзможно без строене на сцената предния ден и без генерална репетиция. По ред причини нямахме и двете неща, но пък си направихме за два дни репетиции в зала в НДК, които помагаха, с каквото можеха като партньори на концерта. Открихме и нашите хора за сцена, осветление и звук – Stage Masters. Наистина най-добрите, благодарим за великолепната работа!

Зад идеята застана изцяло и оказа пълна подкрепа нашият любим шеф Тони Танов, който е и човекът заради когото телевизия ММ отново я има. От 10 септември 2016г. MMTV online започна своят нов живот. Благодарим ви, че сме още заедно след 6 години! Бъдете здрави, пазете се и нека www.mmtvmusic.com да е вашия личен оазис на бягство от заобикалящата ни лудост.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *