Събития, които си заслужава да посетите 21-28 октомври

Събития, които си заслужава да посетите 21-28 октомври

Понеже афиша на събитията е голям и информация дебне отвсякъде, в новата ни рубрика всяка седмица ще представяме най-интересното от столичната сцена… и изобщо всичко, което според нас си струва да посетите.

Open mic Standup – 21 октомври City Stage 20:30ч.

Елате на вечерта за нови шеги, стари шеги, какт’-ти-дойде шеги в рамките на (макс) 8 минути. Събитието ще се шрпведе на 21 октомври, неделя 20:30ч. – на разкошната сцена на City Stage! Open mic значи, че всеки може да се запише за участие, а накрая публиката гласува за най-забавния участник/участничка!

Open mic Standup Sunday 21 октомври City Stage

Записването става с коментар ТУК (не, няма нужда да е смешен коментарът ви)
Входа е свободен

Литературен куиз #1 – 24 октомври City Stage 20:00ч.

Заповядайте на първия по рода си тематичен Литературен куиз в City Stage със специалната подкрепа на CIELA Books. 24 октомври, сряда, 20:00 часа

Заповядайте да проверите знанията си и разбира се да се забавлявате в подходяща атмосфера. За участие в куиза запазете места в самото заведение, а в началото на състезанието отборите ще бъдат вписани по имена от куизмастъра.

Заповядайте на първия по рода си тематичен Литературен куиз в City Stage със специалната подкрепа на CIELA Books.

Отборите стандартно са между 3 и 8 човека (за всеки човек под 3-тия се добавят по 2 точки към генералното класиране / за всеки над 8-мия се отнемат по 2 точки от генералното при максимален брой – 10).

Състезанието се провежда в шест кръга с различна трудност и условия
1 кръг – твърдения / тестови въпроси
2 кръг – класически английски куиз кръг (отворен въпрос)
3 кръг – снимки
4 кръг – аудио въпроси
5 кръг – видео въпроси
6 кръг – повишена трудност
такса за участие – 5 лв на човек
награди:
1 място – бутилка уиски + тематични награда (книги / дискове)
2 място – бутилка уиски + тематични награди
3 място – шотове + тематични награди

DRUM and JAZZ 2018 – 26 октомври City Stage 21:00ч.

Drum and Jazz е първото по рода си събитие на родна земя, което се превърна в нарицателно за един нов тип забавление, представящо с вкус съчетания от стилове като дръм енд бейс, джаз, класически рок’н’рол, експериментален и IDM звук, български фолклор и други.

DRUM and JAZZ 2018 - 26 октомври City Stage

По покана на H.M.S.U в рамките на проекта гостуваха артисти от световна величина като Amon Tobin, LTJ Bukem, Теодосий Спасов, Влатко Стефановски, Стоян Янкулов, Иван Шопов, Netsky, Deadbeat, Future Prophecies, DJ Fabio, Dub FX, Blu Mar Ten, Calibre, Utah Jazz, Logistics, Metrik, Icicle Live, Big Bud, Keeno, BCee, Riya, Carasel.

Това е само част от тази магическа комбинация с тринадесет издания в своята история. След миналогодишното пловдивско изживяване е време да се завърнем в София, а домакин на събитието ще бъде едно от най-вълнуващите нови места в столицата – City Stage.

Човека и… бирата в BeerBox

BeerBox е първият ресторант-бирария в България, построен от транспортни контейнери. Заведението разполага с места за 60 човека и лятна градина за 80.

Човека и... бирата в BeerBox

На всяка една от масите е монтирана специална био-електрическа скара, на която клиента да може сам да приготви храната си – вкусни и сочни пържоли, ребърца, шишчета, кюфтета. За тези от гостите ни, които не желаят сами да готвят, могат да разчитат на нашите професионални готвачи, докато се наслаждават на разнообразието от бири, които предлагаме…

Лили Иванова – 25-ти, 26-ти 27-ми октомври – София, НДК, зала 1, 20:00ч.

На 25, 26 и 27 октомври 2018 г. Лили ще изнесе концерт за почитателите си в НДК, Естрадната прима ще изпълни хитовете си в тричасово шоу , за да зарадва отново своите фенове. Начален час 20:00ч.

Лили Иванова - 25-ти, 26-ти 27-ми октомври – София, НДК, зала 1, 20:00ч.

 

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *