Deep Zone Project и 100 Kila с обща песен!

Drake пише история

Нова изненадваща колаборация направиха Deep Zone Project и 100 Kila

Песента се казва “Papi Papi“, а видеото към нея събра погледите на потребителите на Youtube за нула време. Музиката и аранжимента са на Deep Zone, a текстът е дело на Килата. Освен съвместни клубни участия във връзка с промотирането на парчето, артистите планират и уникално концертно шоу в Арена Армеец на 22-ри май.

Kelly Clarkson ще бъде водеща на Billboard Music Awards 2018г.!!!

Кендрик Ламар стана първия рапър с награда Пулицър.

Успехът идва с албума му от 2017-та “DAMN“. За него съдиите казват, че е виртуозна колекция от песни, обединяващи народните автентични и ритмични динамики на съвременния афро-американски живот. След 5-те награди Грами, които грабна в началото на годината и наградата Пулицър, тръпнем в очакване да научим кой е следващият връх, който Ламар ще покори.

Рапърът Drake пише история с последните си парчета “God’s Plan” и “Nice For What”

Песните не само оглавяват класациите на Обединеното кралство, но и успяха да изместят Beatles. До този момент те държаха рекорда за най-бързото достигане до върха на две последователни песни, а именно “Get Back” и “The Ballad of John and Joko“. Връщам ви в 60-тте години на миналия век с една от най-добрите банди на всички времена (виж видеото).

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *