В Музинки днес: Еньовден на фестивала Electric Orpheus на вила Юстина

Twisted Sister с ремастерирана версия на албума “You Can’t Stop Rock ’N’ Roll”

Екипът на телевизия ММ посрещна Еньовден на фестивала Electric Orpheus

Събитието се проведе сред уникалната природа на вила Юстина на 25 км от Пловдив. Сред магичната красота на природата в прекрасно време (без дъжд), музиканти от България, Германия, Хърватия и Италия поднесоха еклектична смесица от стилове на най-високо ниво. Основател на хедлайнърите на събитието Калибро Трента Чункуе и основна движеща сила в групата е Томазо Колива. Той е и ко-продуцент на албума на Muse – ”Drones”, спечелил награда Грами за най-добър рок албум през 2016-та година. Семпли от песни на синематик-фънк бандата са използвани от Dr. Dre в албума му ”Compton” и от Jay Z в ”Picasso Baby”. Репортаж от фестивала може да видите в ”Арена Европа”, новото ни предаване за фестивали и култура от Европа. Събота – 16:00ч. само по телевизия ММ.

Twisted Sister представят нова ремастерирана версия на албума “You Can’t Stop Rock ’N’ Roll”

Тя включва записи от легендарния концерт в The Marquee Club Лондон през 1983-та година, преди да излезе студийния албум на групата. Звездният запис включва хард-рок класики като заглавното парче, “I Am” и “The Kids Are Back”. Заедно с оригиналните парчета от албума, ремастерираната версия включва и три бонус песни -“One Man Woman”, “Four Barrel Heart Of Love” и “Feel The Power”. Албумът на Twisted Sister излиза през септември тази година.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.