Рут Колева с Европейско турне

Майските дъждове в София изпратиха Рут Колева преди броени дни на Европейско турне

Първата от 10-те дестинации беше румънската столица Будапеща, където Рут представи новия си албум Confidence. Truth. Следващите спирки са Виена, Брюксел, Прага с два концерта, Кьолн, Кошице, Париж, Амстердам и Хамбург. Турнето на българската поп и джаз изпълнителка ще продължи в периода от 8-ми май до 3-ти юни с крайна спирка Берлин.

Има ли сред вас фенове на група Остава?

Ще ви зарадвам с новината за концерта им на 26-ти май в клуб Терминал 1. Доста парадоксално звучи името на бандата и това на клуба, но да не се отклоняваме от темата. Важното е, че Остава, остават и ще забият едни от най-запомнящите се парчета, а именно “Внимание“, “Шоколад“, “Бесен”,Океан” и най-новата им песен “Формула“. Това, естествено, не е целият списък с парчета, но ако ви кажа всичко, няма да ви бъде интересно на концерта. Билети ще намерите във Ивентим и на място в деня на събитието.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *