От днес диетата е “без месо, само торти”!

Рут Колева пусна новата си песен 'What you say to a girl?'

Без месо! От днес всички ставаме вегетарианци!

БЕЗ МЕСО! Много ми харесва тази идея, но едва ли ще се съгласите с мен и най-вече с инициаторката ѝ Анес Галахър. 17 годишната дъщеря на Ноел Галахър отскоро е член на американската организация за защита правата на животните РЕТА и явно взема насериозно участието си в нея. Във видеото в подкрепа на кампанията “Революция БЕЗ МЕСО” Анес цитира Пол МакКартни

“Ако всички кланици бяха с прозрачни стени, всички щяхме да сме вегетарианци. Ако не бихте изяли своя домашен любимец, защо си позволявате да ядете други животни?”

Помислете по темата и споделите дали сте за или против вегетарианството на нашата фейсбук страница.

Рут Колева с нова песен

Преди няколко дни Рут Колева пусна новата си песен ‘What you say to a girl?‘. Видеото е в подкрепа на борбата срещу домашното насилие. В него участват актьорите Анастасия Лютова и Атанас Георгиев, както и великата българска актриса Цветана Манева. Тази така наболяла тема напоследък не е чужда и на самата изпълнителка, както тя споделя и това може би е една от главните причини за подобна инициатива. Рут обяснява, че заедно с режисьора на видеото Вито Бонев са се срещали с психолози, за да проучат по-задълбочено темата.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.