Ще има ли Star Wars нова принцеса Leia?

Faithless на живо в България.

Феновете на Star Wars искат нова принцеса Leia и то веднага

За да покажат, че не се шегуват, феновете са изпратили петиция до Disney, LucasFilm, управителя на LucasFilm – Kathleen Kenedi и режисьора JJ Abrams.

В ролята на принцеса Лея беше Carrie Fisher, но внезапната ѝ смърт в края на демекври 2016-та година остави филма без един от главните герои. Феновете искат в епизод 9 на Междузвездни войни, да видят Meryl Streep в образа на принцеса Лея. В петицията те са я описали като „идеална кандидатка” за ролята. В подкрепана това изкаване е и факта, че Стрийп винаги е била определяна като най-добрата актриса. За да е още по-убедителна „кандидатурата” ѝ, феновете изтъкват факта, че двете с Kари Фишър са били близки. До този момент в петицията са се включили 8443 души, като целта е те да станат 9000. Така че, за сега оставаме на stand by, докато стигнем бройката и получим отговор от някой от продуцентите.

Faithless на живо в България

Помните ли парчето Insomnia, което разтърси света на електронната музика с появата си?

Новината е, че ще можете да го чуете на живо на 19-ти май в зала Универсиада. Благодарение на Danc3motion & Ballantine’s и True Music, Faithless ще има възможността да ви разтърси и с други любими сетове. Заедно с нея, на сцената ще излязат и някои от най-обичаните български електронни артисти. Билетите вече са в продажба и са на цени между 25 и 80 лева.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *