Meryl Streep гонила духове от къщата на Steven Spielberg

Meryl Streep гонила духове от къщата на Steven Spielberg

Meryl Streep споделя за случка преди 10 години в интервю за Hollywood Reporter

Мерил Стрийп може да не си е партнирала дълго със Стивън Спилбърг, но това не пречи още при първата си съвместна работа с режисьора да му помага и извън снимачната площадка. За такава история разказа актрисата в интервю за изданието ‘Hollywood Reporter’.

mmtv-meryl-streep-steven-spielberg-1.jpg

Спомняте ли си филма „Изкуствен интелект“ от 2001? Ако отговорът ви е „да“, но не се сещате да сте виждали в него Мерил Стрийп, то паметта не ви лъже. В него трикратната носителка на „Оскар“ участва само с гласа си, но това бележи първата ѝ работа със Спилбърг. По този повод Стрийп споделя:

„През повечето време говорихме как имотът му е обитаван от духове и дали съм познавала някого, който се занимава с екзорсизъм. Разбира се, че познавах. Затова го снабдих със свещеник.“

Дали духовникът си е свършил работата? Не става ясно, но предполагаме, че режисьорът все пак е доволен. Предстои да излезе вторият му филм с участието на Мерил Стрийп“Вестник на властта”. Този път тя е пред камера и играе издателката Кей Греъм. Тя е пред дилема дали да публикува държавни тайни във вестника ‘The Washington Post’. Партнира ѝ Том Ханкс, а лентата ще можем да видим у нас в началото на 2018 г.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *