Godsmack отлагат европейското си турне

Godsmack отлагат европейското си турне | MMTV

GODSMACK бяха принудени да отложат предстоящото си европейско турне след неочакваната смърт на сина на китариста Тони Ромбола

В официално обръщение на техния сайт и от името на групата Sully Erna сподели:

“С най-голямо съжаление и от името на нашия китарист Тони и съпругата му Сю, пиша това послание до всички наши фенове по света. Тони и семейството му претърпяха загуба, която никой родител не би трябвало да преживява.

Синът на Тони и Сю Joe Fay неочаквано почина миналата седмица на 34-годишна възраст. Той беше един от най-добрите и скромните момчета, които някога съм срещал. Най-важното е, че беше истински ФЕН, точно като всички вас. Джо буквално изживяваше успеха на Godsmack чрез баща си. Винаги беше толкова развълнуван и горд да бъде около групата. На всички нас много ще ни липсва.

Докато очакваме повече информация за това как се е случило, ние смирено молим да уважавате Тони и неприкосновеността на личния живот на семейството му, докато скърбят.

Дълбоко оценяваме цялото ви търпение, молитви и подкрепа в това много трудно време. Обещавам ви, че ние ще върнем по-големи и по-силни в началото на 2019г. като ще удостоим всички дати от турнето в Европа и по целия свят. Така че бъдете готови!”

Европейските дати бяха предвиден да започнят на 29 октомври в Стокхолм и да завършат с концерт на 27 ноември в София

Цялото турне се измества за началото на 2019г. като детайли ще бъдат съобщени съвсем скоро обещават от Bulgarian Live Music.

Шефът на BLM Алекси Калев изказа публично съболезнованията си към Тони Ромбола. Той заяви, че вече преговаря за нова дата за концерт на Godsmack в София. Билетите, закупени до момента, ще важат за новата дата и без презаверка. След обявяването на новата дата всички, които нямат възможност да присъстват, ще могат да върнат своите билети.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *