Cool Den и Таралеща на 6 декември

Cool Den и Таралеща на 6 декември

Никулденски панаир с Cool Den и Таралеща

Няма по-подходящо място и време за един общ концерт на група Таралеща и COOL DEN освен на самият – Никулден!

Както повечето хора знаят,  вече “лятото е само наужким” и наближава денят за “Риба-бира” и тук таме някое кебапче . Затова  група COOL DEN и ТАРАЛЕЩА ще спретнат заедно един подобаващ, незабравим и паметен ( или безпаметен ) Никулденски панаир!

Cool Den и Таралеща в Mixtape 5

Събитието ще се проведе на 6 декември, сряда, в клуб Микстейп!

И както казахме по-рано – няма по-подходящо място, където можете да прекарате най-бургаския празник, освен под мелодиите на една от емблемите на поетите с китари от гр. Бургас. И по-конкретно – Митко Таралежков и група ТАРАЛЕЩА в комбинация с диво скачане и звучна симбиоза от фънк, рок и реге сервирана от COOL DEN.

Освен Никулден и именния ден на техния вокалист – Никола Симеонов, момчетата от COOL DEN ще празнуват и своя 5 ти рожден ден!

Cool Den и Таралеща концерт

Заповядайте на тази загрявка за духа, ума и тялото

На нея също така ще можете да подготвите организма си към предстоящия период на катаклизми, сармагедони и други природни бедствия.

Билети може да се закупят предварително на цена от 25 лв в мрежата на Bilet.bg или 30 лв в Микстейп в датата на събитието. ОСТАВАТ по-малко от 100 билета на предварителна продажба!.

COOL DEN и ТАРАЛЕЩА ще се радват да видят сияещите Ви лица и да прекарат една щура вечер!

cool-den-taraleshta-nikulden-koncert_poster

Заглавна снимка: Denny Ivanova Photography

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *