MM Playlist #5

MM Playlist #5. Най-доброто от седмицата, което ни хвана окото (и ухото).

Най-интересното от седмицата, което ни хвана окото (и ухото)

МУЗИКА

Роби Уилямс – ‘Run It Wild’

Загряваме за новия музикална колекция на Роби Уилямс с неиздаваното досега парче ‘Run It Wild’. То ще бъде част от The Radar Volume 2, който излиза през ноември. Песента е с дъх от 80-те, а във видеото вместо да дивее, британецът кротува, докато му правят поредната татуировка. Моля, само без сбогувания със славните дни – знаем, че Роби още си го може.

Stereophonics – Elevators

Пуснахте ли си новия албум на Stereophonics? Ако не сте, то добро начало е да се запознаете с няколко парчета от ‘Scream Above The Sounds’, изпълнени на живо от бандата. Влизаме в „Асансьори“-те и не ни се слиза.

Fergie – ‘A Little Work’

Фърги за първи път разказва за своята наркотична зависимост от миналото в песен. Парчето ‘A Little Work’ идва с по-кратък клип, който събира най-доброто от драматичния късометражния филм към него, който излезе в края на септември.

Maroon 5 – ‘Wait’

Новият албум на бандата ‘Red Pills Blue’ е вече е тук, а с последното парче, излязло за свободно слушане момчетата доказват, че са се запътили към златната среда. ‘Wait’ на границата между зарибяващо с бийтовете си парче като тези от последния период на Адам Лъвийн и компания и по-старите си баладични хитове.

Kelly Clarkson – ‘Whole Lotta Woman’

Боса и нахакана, Кели Кларксън отново ни пълни душата. ‘Whole Lotta Woman’ е едно от най-надъхващите парчета от диска ‘Meaning Of Life’, който си е празник на женствеността.

КИНО

Трейлър на The Disaster Artist

Братята Франко разказват тази биографична история за чудатия актьор Томи Уисо и другаря му Грег Сестеро. Последните стоят зад  „Стаята“ от 2003, „определян като „Гражданинът Кейн“ на лошите филми“ според леля Уикипедия. В режисьорския стол и главната роля е винаги страхотният Джеймс Франко, така че очакваме крайният резултат да не е по-малко добър от замесените в него.

Трейлър на „Аз, Тоня“

Още една заявка за силен биографичен филм. Марго Роби изглежда във вихъра си в ролята на скандалната американска състезателка по фигурно пързаляне Тоня Хардинг. Спортен хъс и смях през сълзи са част от съставките, заради които си струва бъдещото гледане и „Оскарите“, надяваме се.

ВСИЧКО ОСТАНАЛО

Бебета супергерои

Тези бебета са дошли съвсем отскоро на бял свят, но вече са истински супергерои. Сестрите в интензивното отделение знаят, че новородените са си заслужили костюмите, е ето, че за първият им Хелоуин е минал подобаващо.

Само на 1 г., но вече познава народните будители

На 3 г. може и да съм знаела наизуст състава на националния ни отбор по футбол, но това дете на 1 г. и 7 месеца бие всякакви рекорди!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

ДениДим

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *