MM Playlist #8

MM Playlist #8. Най-доброто от седмицата, което ни хвана окото (и ухото).

Най-интересното от седмицата, което ни хвана окото (и ухото)

МУЗИКА

“Beauiful Trauma” – Пинк

Пинк и Чанинг Тейтъм изживяват семейна идилия в клипа към сингъла от едноименния албум “Beautiful Trauma”. Петдесетарският стил и движенията на актьора, когото виждаме и в рокля, са черешката на този цветен музикален сладкиш. Благодарим на Пинк, че продължава да разказва простичко и искрено за любовта, каквато е в действителност – шантава, трудна и забавна.

“Come Back To Me” – Лиъм Галахър

Семплият, но стилен черно-бял клип е режисиран от Шейн Мийдоус. Същият казва по адрес на Лийм Галъхър, че се е държал като „джентълмен от началото до края“ на снимачния процес. Познатият с невъздържания си нрав Лиъм очевидно се държи добре и с феновете (или поне така изглежда в клипа) – все пак билетите за концертите му във Великобритания и Ирландия бях изкупени. Бившят вокалист на Oasis е сам, но по-силен отвсякога – по скандирането на името и погледът му на финала се разбира.

“Dead In The Water” – Ноел Галахър

На другия емоционален полюс е Ноел Галахър, който обаче не отстъпва по качество с новия си албум. “Dead In The Water” е част от делукс версията на албума – доказателство, че често най-добрите парчета понякога попадат там…и после иди ги издирвай. Но дори да не сте чак такива ценители-колекционери, няма как да не оцените звученето и визуалната опаковка. Изглежда като идеален одушник за сиви и дъждовни дни на прага на зимата.

“Santa’s Coming For Us” – Сиа

Клипът е към водещия сингъл от първия коледен албум на Сиа, но и в това видео няма да зърнем очите. Радваме се обаче да видим Кристен Бел в главната роля на домакиня от 50-те. Ретро полъхът долита от празнината вечеря, а чернокожият Дядо Коледа ни връща в наши дни – ето какво ще си тананикаме по празниците тази година.

“Under The Christmas Lights” – Гуен Стефани

Още една дама, която тази година събира коледни песни – Гуен Стефани вече се настани в главата ни с това парче, изпълнено в шоуто на Джими Фалън. Не знаем дали заради ритъма или текста, но едно е сигурно – през 2017 не може да се оплачим от липса на празнично настроение.

КИНО

Трейлър на “The Mercy”

Колин Фърт решава да обиколи света сам с лодка в новия филм от режисьора на „Теорията на всичко“. Историята е вдъхновена от действителните опити на Донълд Кроуърст да победи в състезанието по вода, състояло се през 1968 г. Ще има ли той милостта на морето, за да оцелее и да се върне при своята жена (Рейчъл Вайз) и деца, ще разберем догодина.

Трейлър на “24 Hours to Live”

Итън Хоук като агент на ЦРУ. Героят му Травис Хоук ще бъде възкресен, но само за 24 часа, за да изпълни една последна мисия. Вече жертвал веднъж живота си за федералните, сега той няма какво да губи, а само трябва да впрегне въображението си, за да се измъкне. От продуцентите на „Джон Уик“ очакваме доста кръв и добре хореографиран бой.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *