На кино с Deadpool 2 в CINE GRAND

От създателите, които убиха Върколака!

deadpool-2-CINE GRAND-mmtv-promotion-00f

Grand изживяване в CINE GRAND – Парк Център София

Deadpool 2 с над 300 милиона долара приходи в световен мащаб!

Макар и да не счупи рекордите за филм с „R” рейтинг на национално ниво (в САЩ), Deadpool 2 подобри няколко собствени рекорда по пътя си. Филмът генерира внушителените 301,3 милиона долара само за първия уикенд от своя релийз.

Екипът на телевизия ММ присъства на предпремиерата на Deadpool 2 на 16-ти май в обновените зали на CINE GRAND в Парк Център София, където станахме част от едно истинско Grand Изживяване. Удобни разтегателни фотьойли, пуканки с цветовете на дъгата и перфектен саунд ще впечатлят всеки посетител на CINE GRAND.

Събитието бе уважено от лица от филмовите среди, изкуството, спорта и бизнеса. Мария Гроздева, Башар Рахал, Ваня Щерева, Станислав Ангелов и много други бяха само част от поканените. Специални гости на премиерата бяха г-жа Роджа Капур – посланник на Индия в България и г-н Стефано Балди – посланник на Италия в България.

Чупи рекорди не само глави

Още с пускането на филма в петък от 20th Century Fox отчетоха рекорден приход от около 53,3 милиона долара (в САЩ), което го направи най-касовият филм с рейтинг „R” за еднодневно излъчване. Предишния рекорд се държеше от „То”(It) и беше на стойност 50,4 милиона долара.

Първите индикации показваха, че Deadpool 2 ще направи рекорд за филм с рейтинг „R”. Още в четвъртък предпремиерата отчете рекордните 18,6 милиона долара. Така той изпревари филми от ранга на  „То”(It), „Отмъстителите”(The Avengers) и „Джурасик свят”(Jurassic World).

Въпреки това Deadpool 2 не успя да запази инерцията си и завърши уикенда с 125 милиона долара за три дни. Това обаче е достатъчно той да се класира на второто място по големина в R-класацията. Там той изостава само от своята първа серия отчела 132,4 милиона долара при дебюта си преди две години.

Дебютът на Deadpool 2 е и второто по големина “отваряне” на всички времена за 20th Century Fox. Заема гордо второ място като се нарежда зад оригиналния Deadpool.

Успехът на Deadpool 2 не свършва тук

Той дебютира на 81 пазара в международен план и донесе приблизително 176,3 милиона долара от задгранични излъчвания. Отово рекорден дебют за филм на Fox International, задминавайки дори X-Men: Days of Future Past с неговите 174 милиона долара. А той все пак беше сериозно подпомогнат от излъчването си в Китай с 38,3 милиона долара. Нито една от двете части на Deadpool не е излъчвана в Китай.

Родните кина отчетоха общ приход в размер на над 330 хил. лева за отварящият уикенд като тази цифра се очаква значително да нарасне.

Този уикенд е „Memorial Day Weekend” в САЩ и това означава, че понеделник след уикенда е почивен, а това за Холивуд означава по-високи проходи от прожекции. Поради тази причина от Lucasfilm са решили да пуснат най-новата си серия на „Междузвездни войни” – Solo: A Star Wars Story в над 4200 кина.

Ще бъде интересно да видим как Deadpool 2 ще се справи с конкуренцията.

Едно е сигурно обаче всеки филм гледан в удобствата на CINE GRAND ще ви се стори много по-хубав…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *