Deadpool 2 е вече тук. Един семеен филм

deadpool 2-ryan-raynolds

Едно от най-чаканите заглавия в света на киното за тази година – Deadpool 2 предстои да излезе по кината на 15-ти май 2018г.

Дългоочакваното продължение на лентата, предшествано от не един или два тийзъра – Deadpool 2 или както е познат с работните си заглавия в САЩ – “Daisy” (маргаритка) и “Love Machine” (машина за любов), се очаква да излезе по родните кина на 18-ти май 2018г. с едновременна премиера в САЩ.

В ролята на противоречивия супер герой отново се превъплъщава любимеца на милиони женски сърца Ryan Reynolds.

deadpool 2-ryan-raynoldsПървият Deadpool, който излезе през 2016г. е базиран на комиксите на Marvel. Режисьор на лентата е Тим Милър, като филма се превърна в един от най-касовите премиерни уикенди за годината.

Новата лента запазва своите сценаристи Rhett Reese и Paul Wernick, но този път е режисирана от David Leitch, който е работил по John Wick с участието на Keanu Reeves.

Deadpool… баща…???

В първоначално обсъжданата версия сценаристите Rhett Reese и Paul Wernick са имали идеята да направят Уейд Уилсън (героят на Райън Рейнолдс) баща. Според самият Рейнолдс тази версия не се е задържала дълго:

deadpool 2-ryan-raynolds

„Генезисът беше – Какво ще стане, ако Deadpool има дете? Ако, например, действието започне пет години по-късно, какво би било? Още на половината на втора страница нещата станаха нетърпими. Четяхме и си казвахме: Не. Не. Не, не, не… Това никога нямаше да се получи. Върнахме се на чертожната дъска и пренаписахме всичко в посока на това как той иска дете. Нещо, което много хора изпитват всеки ден – желанието да имат дете.”

Според Ryan Reynolds, Deadpool 2 всъщност е филм за семейството. По света има много хора, които искат да имат дете, като това е проблем, определящ се от много фактори. Интересното, че филм като Deadpool 2 ще се опита да ги адресира, макар и по странен начин. Самият Рейнодлс казва, че той има свой си начин на гледане на филмите:

„Първият филм беше любовна история, маскирана като филм по комикс, а този е семейна история отново маскирана като филм по комикс.”

Това означава, че Deadpool 3 ще бъде филм за остаряването и смъртността. Маскиран като история за супер герой с участието на безсмъртен психопат.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *