George Clooney раздал милиони на приятелите си

George Clooney раздал милиони на приятелите си. MMTV

George Clooney се отблагодарил на всички, които помогнали по пътя на кариерата му

Най-добрите си приятели на Джордж Клуни нямат причина да се оплакват от актьора. Според техни твърдения холивудската звезда е раздала по $1 млн. на всеки от тях, за да благодари, че са му помагали за кариерата му.

За щедростта на Клуни научаваме от Ранди Гербер – бизнесмен и съпруг на модела Синди Крофърд. Той споделя пред телевизионната мрежа MSNBC как актьорът изненадал него и още 13 души през 2013 г., когато всички те били поканени на вечеря в дома му.

mmtv-george-clooney-cindy-crowford-rande-gerber-2.jpg

Източник снимка: Slte Marca @Flickr

Ранди Гербер споделя, че когато гостите пристигнали, на столовете около масата ги чакали куфарчета с $1 млн. в банкноти по $20. Желанието на Джордж Клуни било да се отблагодари, признавайки колко много значат приятелите му за него. Гербер споделя, че Клуни им казал следното:

„Дойдох в Лос Анджелис, спах на дивана ви. Много съм щастлив, че ви имам в живота си и без всички вас нямаше да съм тук днес. (…) Знам, че всички вие сте преминали през трудни моменти, някои от вас все още изпитват такива. Не е нужно да се притеснявате за децата си, нито училще или ипотеката си. “

mmtv-george-clooney-3_0.jpg

По думите на Гербер, Клуни платил всички данъци на приятелите си за онази година и не приел „не“ за отговор. Очевидно актьорът цени стойността не само на приятелите си, но и парите. Бизнес партньорът му Гербер споделя още, че преди да стане популярен, Клуни работил в бар на летището в Тексас и карал колело, зад да стигне до работа всеки ден.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *