ODD CREW представят техния филм Тhe Movie

ODD CREW представят техния филм Тhe Movie

Бандата пуска пълнометражен филм в кината месец преди излизането на новия албум.

Новият албум на българската банда ODD CREW, озаглавен „Dark Matters (Part I)“ ще се появи в края на месец май. Групата представя и пълнометражен филм към него, който ще бъде излъчен на 29 април от 19:00 в кино залите на Cinema City в градовете София, Пловдив, Бургас, Варна, Русе и Стара Загора.

Филмът Тhe Movie включва всички клипове на осемте песни от предстоящия албум препремиерно, eкслузивни кадри от създаването им, както и интервюта от създателя и „глас“ на радио Тангра Мега Рок Васил Върбанов и водещия на телевизионното предаване за рок и метъл музика Фрактура Васко Катинчаров. Във филма ODD CREW разкриват какво ги е вдъхновило за написването на албума и любопитни детайли от процеса по създаването на всяка една песен от него.

Режисьор и главен оператор е Петър Димов „Българевеца“ от DarkWhite Vision, a втори оператор – Никола Копаров.

ODD CREW споделят:

„Идеята за филма дойде от режисьора Петър Димов съвсем спонтанно, още докато обсъждахме сюжетите на видеоклиповете. Решихме, че един такъв материал ще обедини още повече осемте видеа и ще документира и предаде нашите емоции покрай създаването на целия албум.”

И допълва: “Разказахме повече за себе си, включихме наши архивни кадри като деца, кадри от личния ни живот, кадри в и извън студиото и процеса по създаване на песните, кадри по време на снимките на клиповете. Споделихме всичко, в което дълбоко вярваме и усещаме, искрено и неподправено. Разказахме историята на бандата, на този албум и пътя, който изминахме досега.

Трейлърът на филма издава, че албумите, озаглавени „Dark Matters“ ще са четири, а това ще е едва първият от тях.

ODD CREW споделят, че новият им албум ще бъде „по-тежък и бавен“, а песните в него са записани, миксирани и мастерирани от бандата в тяхното собствено „ButcherHouse Studio“.

Билети за прожекциите могат да бъдат намерени в мрежата на Cinema City

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *