Jennifer Lawrence – „задник“ към феновете?

Jennifer Lawrence - „задник“ към феновете? MMTV Online

Jennifer Lawrence обсъди с Адам Сандлър как се държи с почитателите

Ако видите актрисата на улицата, пребройте до 10 преди да я заговорите, защото има голяма вероятност да се разочаровате от реакцията й. В интервю актрисата сподели, че в такава ситуация става „невероятно груба“.

mmtv-jennifer-lawrence-2.jpg

Лоурънс беше поредният участник в рубриката на ‘Variety’, в които актьори интервюират актьори. Въпроси и отговори с носителката на „Оскар“ си разменяше Адам Сандлър, който повдигна темата за навлизането в личното й пространство. За тези моменти Дженифър каза:

„Когато съм на публично място, ставам невероятно груба. Превръщам се в огромен задник. Това е единственият начин да се защитя.“

Актрисата сподели още, че отказва селфита и отхвърля хората, които приближат към нея в ресторант. Според нея комиците страдат най-много от фенското внимание, защото всички според нея „всички ги смятат за свои най-добри приятели“.

Не е чудно, че Дженифър Лоурънс е развила отбранителна реакция, предвид изтичането на нейни голи снимки в интернет през 2014 г. Наскоро тя каза, че тогава се е почувствала като „групово изнасилена от целия свят“. През лятото пък тя нарече “загубеняк” репортер, който се опита да погали кучето й на излизане от летището.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *