Фестивалите официално се завърнаха – Hills Of Rock [ Sofia Edition ]

След двугодишна пауза най-мащабният рок фестивал у нас се завърна с пълна сила

Две издания и хиляди усмихнати фенове още в първия си фестивален ден. Софийското издание на Hills Of Rock [ Sofia Edition ] стартира с изключително позитивна атмосфера в Парка на летище София снощи ударно с култовите Sisters Of Mercy и Placebo и балканските парти машини Dubioza Kolektiv, Bazzookas и Koza Mostra.

Брайън Молко от Placebo | Снимки: FEST TEAM
The Sisters of Mercy | Снимки: FEST TEAM

След рок програмата на фестивала, забележителна селекция на артисти за Hills Of Bass на HMSU начело с Chase & Status привлече хиляди почитатели и на електронната музика у нас.

На втория ден от фестивала на сцената на предприемчивата фестивална локация първа излиза единствената българска група в афиша на Hills Of Rock [ Sofia Edition ] – ОDD CREW, след тях – джипси-пънк бандата Kultur Shock, шведитe Solence, метъл кор урагана Ill NIÑO и групата с повече от 3 милиарда слушания в мрежата и милиони последователи у нас и по цял свят – Five Finger Death Punch. Фенските очаквания, а и тези на самата банда, за шоуто на глобалния метъл феномен 5FDP е да надмине последния им концерт в Арена Армеец през 2020.

Hills Of Bass 2022 продължава на основната сцена веднага след хедлайнерите на фестивала в Парка на летище София с Noisia, като закупените вече билети за Hills Of Rock [ Sofia Edition ]  са валидни и за нощната част на фестивала.

Пълният ред и часове на излизане на бандите са тук.

Карта на фестивалната зона има тук. Билети ще се предлагат и на място, а до началото на събитието – и онлайн с 30% отстъпка като член на Fest Club от ticketstation.bg.

Припомняме, че това е само началото на фестивалното рок лято, а кулминацията на Hills Of Rock предстои в Пловдив от 21 до 23 юли на със Slipknot, Mercyful Fate, Sabaton и още повече от 40 артиста.

Очаквайте още актуални новини и анонси от организаторите: festteam.bg, hillsofrock.com и ticketstation.bg, социалните мрежи и събитието във Facebook.

Снимки: FEST TEAM Илиян Ружин и Орлин Николов

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *