Ryan Reynolds показа Blake Lively без филтър

Ryan Reynolds показа Blake Lively без филтър. MMTV Online

Ryan Reynolds и Blake Lively са двойка мечта

Не само защото са талантливи и красиви, но и постоянно се шегуват един с друг.

Поредният майтап между двамата идва от страна на съпруга. Ryan Reynolds публикува в Instagram снимка, на която жена му не изглежда в най-добрата си светлина.

На кадъра с надпис от актьора „#безфилтър“ няма нито следа от бляскавия вид, в който сме свикнали да виждаме г-жа Рейнолдс. Блейк е щракната без грим и размъкнати дрехи, които, имайки предвид вкуса на актрисата, тя никога не би комбинирала. За разкош финалният детайл е черна найлонова торбичка, каквато можем да видим в ръцете на всяка пазаруваща жена.

mmtv-ryan-raynolds-blake-lively-2.jpg

Но преди да сте се обезпокоили за психическото състояние или модния усет на любимата си холивудска блондинка, сега е моментът на отбележим, че кадърът всъщност е от снимачната площадка на новия филм на Лайвли. Той се казва ‘The Rhythm Section’ и в момента се снима в Дъблин, Ирландия.

Актрисата е неразпознаваема.

Блейк играе Стефани Патрик, която губи своето семейство в самолетна катастрофа. На останалите снимки зад кадър (които може да видите тук), се вижда, че Блейк Лайвли е с по-къса коса и различен цвят, което вероятно се дължи на перука.

via GIPHY

Затова и съпругът на актрисата, известен с хумора си, използва момента да се пошегува с жена си, слагайки тага #nofilter. За тези, които не ползват социални мрежи, трябва да поясним, че подобно описание се поставя, когато снимката е публикувана без допълнителни разкрасяващи слоеве. Е, сигурни сме, че тук са използвани филтри, но от загрозяващите. Самата Блейк изглежда далеч по-добре, когато е без грим.

via GIPHY

Шегите между двамата съпрузи обаче са една от причините да следите техните социални профили. Наскоро Блейк честити рождения ден на Райън Рейнолдс. Тя пусна снимка в Instagram, на която съпругът ѝ позира с Райън Гослинг, но в поста Рейнолдс е почти изрязан. Това дойде в отговор на поста за рождения ден на актрисата, когато съпругът ѝ публикува снимка на двойката, на която обаче Лайвли е поотрязана. Нямаме търпение да видим как ли ще отвърне на удара Блейк Лайвли този път…

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Снимки: Instagram @blakelively, @vancityreynolds

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *