Елена Sauvage Димова в епизод 5 на ”Диагноза музика”

Елена Sauvage Димова е специалният гост в епизод 5 на подкаста ”Диагноза музика”, с водещ Руми.

Влюбена в музиката, щура и многопластова личност, Елена има и своята сериозна страна, като бизнес дама, представител на шведската марка за продукти за дома и кухнята DUKA. Харизматичната събеседничка на Руми има над 17 години опит в медиите в различни предавания, едно от които е ”Господари на ефира”.

Кога намира време да жонглира между всичките си задачи е любопитна загадка. Факт е обаче, че се справя отлично и като майка на две сладки дъщери. 12 годишнната Беатрис върви по стъпките на знаменития си пра-прадядо, художникът Златю Бояджиев и вече има две изложби. Талантите на Беа не свършват дотук. И тя като майка си Елена е изкушена от магията на музиката и вече е ученичка в НМУ ”Любомир Пипков” в София. А Елена Димова подготвя младата смяна на училището, пеейки на осеммесечната Амарис за по- добро храносмилане ”No more tears” на Ози Озбърн.

elena-sauvage-dimova-v-epizod-5-na-diagnoza-muzika
Елена с Беатрис и Амарис | Снимка: личен архив
Елена всъщност е майка-мечта!

Както и приятел, с който може да говориш с часове…

Пътешествието в света на Елена Sauvage Димова е емоционално, на места драматично, но в крайна сметка много зареждащо! Именно в епизод 5 на ”Диагноза музика” имаме честта да научим повече за новия ѝ проект – блогът, посветен на историите на хора с хранителни разстройства. Елена е минала през периоди на булимия и анорексия и познава болезнено добре борбата за оцеляване на тялото и духа. Разговорът не е минорен, напротив. Ако имате нужда от усмивка или предложения за хубава музика, тогава се отпуснете и с чаша любимо питие в ръка чуйте цялото интервю с Елена Sauvage Димова тук:

Ако ви харесва това, което Руми прави в подкаста ”Диагноза музика”, то може да я подкрепите като я последвате в популярните платформи и харесате и споделите епизодите.

Може да намерите подкаста “Диагноза Музика” в любимата ви платформаAppleSpotifyGoogleSoundcloudTuneIn.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *