Manowar с концерт в България!

Manowar с концерт в България! | MMTV Online...

Manowar включиха София в предстоящото Final Battle World Tour 2019

Метъл кралете ще се завърнат в България след почти 10 години. Това ще се случи на 16 юни 2019 година в зала „Арена Армеец“. Билетите вече са в продажба.

Joey DeMaio сподели:

„Ние обещахме да се завърнем в България и сега ще изпълним това свое обещание. Страстта и силата на българските фенове са легендарни! Феновете на Manowar в България са най-ревностните почитатели и светът го знае и ще се убеди в това още веднъж.”

Прощалното турне Final Battle World Tour 2019 стартира на 25 февруари 2019 година със сетлист с най-любимите парчета на феновете. Наскоро от бандата обявиха, че китариста E.V. Martel от трибют банда на Manowar ще бъде заместник на Karl Logan, който има проблеми със закона след като бе обвинен в притежане на детска порнография.

За най-големите фенове, на това турне ще бъдат пуснати в продажба ограничен брой ULTIMATE FAN EXPERIENCE UPGRADES. Това са допълнителни бонуси към основния билет и означава, че притежателите трябва да имат закупен и отделно билет за концерта.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV и СКАТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *