METALLICA обявиха датите за лято 2019

METALLICA обявиха датите за лято 2019 | MMTV Online

Чакането приключи!!! METALLICA обявиха датите за лятното европейско турне

В обръщение публикувано на своя сайт METALLICA обявиха датите на европейското си турне The WorldWired Tour.

Връщаме се в Европа през лятото на 2019г. за провеждане на концерти на открито на стадиони, паркове и дори в един замък! Нашите приятели “Ghost” и “Bokassa” ще се присъединят към нас по пътя.

Билети ще са в продажба в Петък, 28 септември в 10:00 часа местно време. Преференциалните продажби за Фен клуба започва утре, вторник, 25 септември.

Чакането приключи!!! METALLICA обявиха датите за лятното европейско турне

Турнето започва на 01.05.2019г. в Лисабон, Португалия и завършва в Майнхайм, Германия на 20.08.2019г. като първоначално са предвидени 25 дати. Концерти ще има в по голямата част на Европа – Португалия, Испания, Италия, Швейцария, Франция, Ирландия, Холандия, Белгия, Германия, Великобритания, Швеция, Дания, Естония, Русия, Норвегия, Финландия, Австрия, Чехия, Полша и Румъния.

Именно концерта в Букурещ, Румъния на 14.08.2019г. представлява най-голям интерес за българската публика. Разбира се ние продължаваме да стискаме палци за добавяне и на България към списъка.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *