Международният ден на йога – истински празник в различни градове на България

Международният ден на йога - истински празник в различни градове на България
Международният ден на йога (който по принцип е на 21ви юни), е отбелязан с тематични събития в различни локации на 14 български града благодарение на фондация „Изкуството да живееш“.

Инструктори, любители и доброволци ще празнуват заедно с йога занятия на открито, които ще бъдат напълно безплатни и организирани и водени от инструктори на фондацията. Йога практиките и медитацията ще се проведат както онлайн във Facebook, така и на живо в различни градове – София, Пловдив, Варна, Търговище, Стара Загора, Пазарджик, Смолян и др.  Локациите са най-различни – паркове, площади, конферентни зали.

Изкуството да живееш

А от 25 до 27 юни, като част от събитията ще се проведат и курсове с дихателни техники и медитация. Те също ще са както онлайн, така и на живо. Присъстващите ще получат умения и знания за справяне с безпокойството, тревогите и страха и ще се научат как да ги превърнат в увереност и балансирано състояние на ума. Ще бъдат демонстрирани техники за ежедневна домашна практика – за справяне със стреса и постигане на вътрешен мир.

Повече информация и форма за записване за тези курсове можете да намерите ТУК

Програмата с безплатните събитията по повод Международния ден на йога можете да намерите ТУК

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *