Отменят концертът на Michael Buble в София

Отменят концертът на Michael Buble в София | MMTV

Концертът на канадския изпълнител Michael Buble, насрочен за 14 септември в зала “Арена Армеец”, се отменя поради технически и логистични проблеми

Това обяви компанията за продажба на билети “Ивентим“, позовавайки се на съобщение от организатора на събитието “Ноукаст Консъртс ЕООД“.

В съобщението им се допълва, че причините за отмяната са “извън контрола на артиста и мениджмънта му”, както и че се очаква нова дата да бъде насрочена за 2020 г.

Концертът в София беше обявен през ноември миналата година като първи за Michael Buble в България. Той щеше да е част от започналото през февруари негово турне, с което музикантът представя своя осми студиен албум със заглавието “Love“.

Всички закупени билети за концерта могат да бъдат върнати, а сумите по тях – възстановени от 22 юли до 22 декември в партньорската мрежа на “Ивентим“. Подробностите за процедурите по връщане и възстановяване на средствата са описани ТУК.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *