Sting & Shaggy идват в Пловдив съвсем скоро!

Sting & Shaggy идват в Пловдив съвсем скоро!

Остават две седмици до гостуването на Sting & Shaggy в Античен театър Пловдив на 19 и 20 юни!

Почитателите ще могат да се насладят на най-обичаните хитове на двамата изпълнители. Ще чуят също така и на песни от новия им съвместен албум „44/876“, който излезе на 20-ти април, тази година.

За гостуването си в Пловдив, Sting пристига със собствен шеф готвач, който ще приготви любимите му ястия с най-висококачествени български продукти!

Искаме да напомним, че деца до 18 години, със закупен билет за концерта, ще бъдат допуснати единствено след представяне на попълнена декларация за придружител, която може да намерите в сайта на Ticketpro – www.ticketpro.bg или на място. На 19 и 20 юни Античният театър ще отвори врати в 18:30. Поради големия интерес към събитията, съветваме всички фенове да дойдат по-рано, за да заемат навреме местата си. Концертът ще започне около 20:00 часа, и няма да има съпорт група.

Поради лимитирания капацитет на Античния театър, възможността за безплатен достъп на деца до 10г. е невалидна и за двата концерта.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *