Tom Jones с концерт в Античния театър в Пловдив

Tom Jones с концерт в Античния театър в Пловдив | MMTV

Легендарният британски изпълнител ще изнеесе концерт на 24 юни 2019г., в “Античен театър, Пловдив

Mалко  артисти  могат да се похвалят със забележителна над 50-годишна кариера, все по-успешна с течение на времето. Tom Jones получава най-възторжени отзиви за работата по последните си албуми Long Lost Suitcase, Spirit In The Room и Praise & Blame, които затвърждават неговата световна популярност като изпълнител и творец. Критиците са единодушни в адмирациите си, както за творчеството му, така и за концертните му изпълнения на живо.

Tom Jones е един от най-продуктивните артисти в света

Албумът му от 1999г. Reload продава 5 млн. копия и е един от най-търсените в дискографията му. Той умело експериментира с различни музикални стилове. Въпреки че е известен с хитове като Sexbomb, Kiss, It’s Not Unusual, Delilah, What’s New Pussycat, I’ll Never Fall In Love Again и If I Only Knew, в творчеството му преди всичко има изключителен рок и блус заряд. Певецът завладява хората по цялото земно кълбо със силата на гласа си и неповторимата си харизматичност.

В своя творчески път гениалният музикант е носител на много награди и признания. В това число:

– 2003 –  награда BRIT за Изключителен принос към музикалната индустрия

– 2006 – удостоен е с рицарско звание от Нейно Величество Кралица Елизабет II

– 2007 – наградата Silver Clef Award за Цялостен принос

– 2009 – наградата Hitmakеr на Американската Зала на славата

– 2010 – наградата  Music Industry Trust Award

Концертът на Tom Jones се осъществява с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2019 година.

Tom Jones е безспорен идол на няколко поколения. За него няма музикални граници, жанрове и епохи. Легендарният певец ще зарадва своите многобройни български фенове с уникален концерт в Античния театър в Пловдив на 24 юни 2019 година!

Поради лимитирания капацитет на Античния театър в Пловдив, билетите за концерта на Tom Jones са само 3 000 броя и ще бъдат на цени от 80 до 170 лева Билетите могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим, както и онлайн на www.eventim.bg.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *