ARTE Feastival във Велинград в снимки | PHOTOS

ARTE Feastival във Велинград в снимки | PHOTOS

Фестивална еуфория и френска магия в първия ден на АRTE Feastival във Велинград

С вълнуваща музикална програма, разнообразни фестивални активности и огромни усмивки от артисти и публика започна ARTE Feastival във Велинград. Първият фестивален ден на пъстрия семеен празник е летящият старт на последното мащабно събитие на Fest Team за лято 2022.

Снимки от първия ден на ARTE Feastival:

От латино фрийстайл и шотове текила с Delinquent Habits, през ориенталските ритми с Gipsy Groove и заразителната енергия на Sian от Kosheen до абсолютния властелин на вечерта французойката ZAZ и смазващия DJ сет на Leeroy Thornhill – палитрата от вкусове на ARTE Feastival не е само музикална. Богат избор от street food павилиони, но и „позлатеното“ ризото на Лео Бианки на CHEF’S Stage. Добър вкус властваше и на COMEDY & CINEMA Stage, където звездите бяха Благой Бойчев, Димитър Иванов – Капитана и Христо Шопов.

Целият петъчен ден във Велинград носеше приятелска енергия и празнична атмосфера, а един от най-емоционалните моменти на вечерта беше обръщението на ZAZ към българската публика на роден език.

KID’S Zone на ARTE Feastival пък се превърна в детско царство, изпълнено с игри и занимания.

Снимки от ден втори на фестивала:

На 28-ми фестивалните изненади във Велинград са включвали кулинарна работилница, дегустации, състезания не само за малчуганите, но и за техните родители. На музикалната сцена е била запазена за N.O.H.A, Aron Chupa & Little Sis Nora, Emir Kusturica and The Non Smoking Orchestra и Sister Bliss от Faithless.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.