Каним ви на Balkan Run ‘’Together On The Road’’, Боровец 2020

Каним ви на Balkan Run ‘’Together On The Road’’, Боровец 2020

Очаква ви хубаво време и три дни мотори, музика, игри, вкусна храна и безкраен купон!

Balkan Run ‘’Together On The Road’’ е първият по рода си авто-мото фестивал, който събира ‘’под един покрив’’ всички любители с бензин в кръвта! Независимо дали са на две или четири колела.

Фестивалът се провежда от 21 до 23 август в курортен комплекс Боровец и протича под надслов ‘’Заедно на пътя’’. Организаторите вярват, че за участниците в движението водещ трябва да е принципът на толерантността, защото независимо дали караме в града или извън него, на пътя има място за всички. Така, съобразявайки се един с друг и съблюдавайки култура на движението по пътищата, инцидентите могат да се сведат до минимум.

Balkan Run ‘’Together On The Road’’ се е погрижил за приятното изкарване по време на фестивала с подбран кетъринг с вкусна храна и питиета.

На двете сцени ще видим едни от най-популярните имена в българската музика от различни стилове. В петък вечер купона открива Ицо Хазарта, следван от концерт на Обратен ефект. В събота ще забият Васко Кръпката, Рока Рола и Милена Славова.

Входът за трите дни е 10 лева, като е осигурено място за палатки, ако предпочитате настаняване в хотел може да го направите в Хотел Роял, Euphoria Club Hotel & Resort, Borovets Chalets или Вилни селища ЯГОДА и МАЛИНА.

За повече информация: balkanrun.eu

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *