С бензин в кръвта – Indian Motorcycle вече и в България

Първата компания за мотоциклети в Америка, основана през 1901 г., Indian Motorcycle заявява смело присъствието си на българския пазар

Машините са с впечтляващо качество, високотехнологични решения и изключително отношение към всеки детайл.

На 31 юли и 1 август с перфектно организирано шоу в две поредни вечери легендарните Indian Motorcycle отбелязват ексклузивното си представителство в България и официалното откриване на МОТО ЦЕНТЪР INDIAN MOTORCYCLE® – БЪЛГАРИЯ в София.

В първата вечер водещите Орлин Павлов и Силвия Радулова представиха екипът от професионалисти, работил неуморно всичко това да се случи, начело с управителя на Indian Bulgaria Юрий Иванов.

Той приветства официалните гости и стеклите се от цяла България фенове на моторите и подчерта, че това ще бъде един от най-големите мотоцентрове в Европа. Центърът ще се състои от шоурум, сервизи, пункт за ГТП, Мотомивка, Мотохотел, Мотооказион, Отдаване на мотоциклети под наем, Lounge Bar и нощен клуб с музика на живо.

Indian Motorcycle Bulgaria

Освен цялата гама мотоциклети, в шоурума ще могат да се закупуват дрехи и аксесоари на марката.

Всички собственици на Indian Motorcycle® ще имат възможността да станат част от създадения за пръв път клуб Indian Motorcycle Riders Group Bulgaria, с което ще запазят своето ексклузивно място в световната общност на марката, ползвайки всички предимства като отстъпки от услугите на комплекса и специална сервизна поддръжка, които Indian България предлага.

girl riding Indian motorcycle

Indian Motorcycle® България ще предоставя 5% от оборота на всички предлагани услуги на инициативата на Widows Sons Bulgaria:

„Даряваме Вяра, надежда и още нещо“

Инициативата е в помощ на различни нуждаещи се семейства, деца без родителска грижа, възрастни хора и всички тези за който се грижи организацията. Също така ще поеме безвъзмездно поддръжката и грижата за мобилният безплатен медицински кабинет и всички други превозни средства обслужващи кампанията. Клуб 333 – ще предоставя 5% от оборота си на инициативата на Българската федерация по мотоциклетизъм – „Помощ на две колела“. Инициативата е в помощ на крайно нуждаещи се братя мотористи и техните семейства изпаднали в нужда в следствие на злополука или друга причина.

Страхотната прителска атмосфера на откриването на шоурума на INDIAN MOTORCYCLE® – БЪЛГАРИЯ , подрепена с напитки и качествен кетъринг  продължи с концерт на Васко Кръпката и неговата банда.

Indian Motorcycle

За Indian Motorcycle

Първата американска марка мотоциклети започва производството си през 1901г. с Спрингфилд, щата Масачузетс от компанията Hendee Manufacturing Company, основана от предприемача и бивш колоездач Джордж М. Хенди. През 1928г. се преименува на Indian Motorcycle Manufacturing Company. Уникална е с факта, че всеки детайл в мотоциклетите Indian е изработен и сглобен ръчно. От 2011г. е собственост на Polaris Industries, като фабриката е в Спирит Лейк, щата Айова.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *