Mish Mash Fest – Spring Edition на 5 и 6 март в Ларгото на София

Mish Mash Fest - Spring Edition на 5 и 6 март в Ларгото на София

Mish Mash Fest – Spring Edition отново ще събере на едно място най-добрите независими автори и художествени марки от България.

Организаторите на форума, с подкрепата на Столична Община приветстват пролетта, представяйки на едно място красотата, която се създава в независимите ателиета и работилници. Изящните работи на българските творци ще бъдат достъпни под куполите на ЛАРГОТО – едно от най-емблематичните и красиви пространства в София – където творчеството и културата ще бъдат на своя територия.

На Mish Mash Fest-а над 50 елитни автори ще представят красиви ръчно изработени бижута, керамика, натурална козметика, авторски дрехи, интериорни решения, книги и още много вълнуващи произведения на приложното изкуство.

 

Заповядайте с децата си!

Освен вълнуващи книжки и играчки, ги очакват и детски ателиета и творчески занимания.

Mish Mash Fest – Spring Edition ще посреща посетители и в двата дни от 10.00 до 18.00 часа, като ще можете да купите произведение на изкуството, както с пари в брой, така и с карта. Присъствието на феста ще Ви гарантира и лично запознанство с голяма част от авторите, които ще са щастливи да Ви разкажат повече за себе си и творчеството си.

Със своите над 44 издания и над 6-годишна история, Mish Mash Fest се наложи като един от най-успешните и влиятелни базари на независими лейбъли и хендмейд автори – тяхната прецизна селекция привлича на всяко издание на фестивала хиляди ценители на красотата и авторските произведения.

Цялата информация за Mish Mash Fest – Spring Edition ще намерите на този линк.

За Mish Mash Fest:

Със своите над 44 издания и 6-годишна история, Mish Mash Fest се наложи като един от най-успешните и влиятелни базари на независими лейбъли и хендмейд автори. Всяко от тези събития събира по няколко хиляди посетители и е широко отразено в медиите. От лятото на 2020 функционира и www.mishmashfest.com  – онлайн маркетплейс платформа, на която творците предлагат дигитално своите произведения. Този проект е e съфинансиран по Програма „Кризата като възможност“ на Столична община, администрирана от Асоциация за развитие на София.

За Момичетата от града:

За своите десет години сайтът се наложи като най-влиятелната независима медия, насочена към жените. Със своето разнообразно и качествено авторско съдържание Момичетата от града се доказа като успешен лафстайл проект, дал публичност на много малки частни предприемачи, успешни градски начинания, независими автори. Момичетата от града са носители на множество награди, а създателките му, Левена Лазарова и Косара Чигирева, са Жени на годината 2020 в категория „Медии“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *