Анимационерите ще подгряват Fun Lovin’ Criminals

Анимационерите ще подгряват Fun Lovin' Criminals

Анимационерите ще имат честта да забавляват феновете преди появата на легендите от Fun Lovin’ Criminals на 23 май в София.

Организаторите от Fest Team обещават автентично парти преживяване в стил 90-те. С присъствието на Анимационерите наистина се връщаме в годините на телевизия ММ, която ги подкрепи и даде поле за изява на алтернативната им музика и нестандартни клипове.

Анимационерите се събират през февруари 1997, като обединяват членове на активните по това време Сбогом, Жозефа и Lacrima Christi. На годишните музикални награди на Телевизия ММ през 2000 г. получават награда за най-добър рок-алтернативен хит за песента “Красива Лулу“. А през 2004 за най-добър албум за “Плюс“.

Анимационерите са инициатори в създаването на независимата организация “Жълта Музика“, заедно с Babyface Clan, Bluba Lu, Уикеда и Остава. Следват още награди и признание от музикалната гилдия, както и оформяне на здраво ядро от фенове.

Анимационерите имат издадени три албума : ”А” (2000), ”Плюс” (2003) и ”Анимационерите” (2016). Групата ще свири на концерта на 23 май в състав Николай Бекирев-Заека, Цветан Методиев и Георги Згуров-Гурко.

След тях на сцената ще се качи основното трио – централен парти елемент на вечерта ­- Brian Fast Leiser, Frank Benbini и Naim Cortazzi или Fun Lovin‘ Criminals с нюйоркския си груув и микс от хип-хоп, рокендрол, блус, джаз и латино соул.

Билети се продават в мрежата на Ticketstation.

Снимки: Анимационерите, Tom Barnes

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *