АНТИБИОТИКА се завръщат специално за SPICE MUSIC FESTIVAL 2020

АНТИБИОТИКА се завръщат специално за SPICE MUSIC FESTIVAL 2020
АНТИБИОТИКА се завръщат само и единствено за SPICE MUSIC FESTIVAL 2020

Култовата дамска формация записва ново парче специално за фестивала в Бургас!

Подготовката за второто издание на SPICE Music festival вече е в разгара си и с огромно вълнение искаме да споделим поредната голяма новина за феновете на 90-те!

Най-успешното българско дамско музикално трио Антибиотика ще се събере отново на сцена само и единствено за SPICE Music festival 2020 в Бургас!

„Това е подарък за всички, които харесват Антибиотика! Досега много пъти са се опитвали да ни събират, но само SPICE Music festival успяха! Преценихме, че единствено събитие от подобен мащаб може да ни качи отново на сцена, така че приемаме предизвикателството!“

споделят дамите от Антибиотика и нямат търпение да се върнат на сцената именно в Бургас, откъдето през 2000 г. стартира първото им турне!

Антибиотика оставиха трайна следа в българската музикална история, 3 албума и едни от най-добрите поп парчета на всички времена

Сред тях са „Няма как“, „Искаш да си с мен“ (с Мишо Шамара), „Какво е времето вътре в мен“ и т.н.  Музиката им звучеше навсякъде в края на 90-те и нито една дамска формация не успя след това да надмине успеха им.

Освен, че вече се подготвят да ви пренесат отново в 90-те с най-големите си хитове, Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на SPICE Music festival 2020!

Ани, Савина и Силвия решиха да запишат ново парче за участието си на SPICE Music festival 2020!Песента се записва в България и в САЩ, където вече живее Савина и откъдето ще се прибере специално за това единствено завръщане на Антибиотика!

Очаквайте премиерата на песента в началото на лятото, а видеоклипът към новия летен хит ще се снима по време на самия фестивал!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ, NET 1 и bgtime.tv.