East 17 и Спенс за третия ден на Spice Music Festival

East 17 и Спенс за третия ден на Spice Music Festival | MMTV
East 17 и Спенс пристигат в Бургас за третия фестивален ден на Spice Music Festival

Една от най-известните момчешки банди на 90-те – East 17 се включват в програмата на Spice Music Festival! Освен тях в Бургас пристига и дългоочаквания от феновете рапър без който 90-те никога нямаше да бъдат същите – Спенс! Той ще се качи на сцената ни заедно с DJ Groovy!

spend-spice-music-festival

Промените в последния момент се налагат, заради усложнената обстановка за пътуване и непрекъснато променящите се правила.

Последната неочаквана изненада бяха новите рестрикции, които германското правителство наложи за пътуване на свои граждани от и до определени летища в Европа, която възпрепятства пристигането на Masterboy в Бургас. За сметка на това, обаче, организаторите успяха да включат по най-бързия начин в програмата други обичани артисти от 90-те като East 17 и 5IVE.

east 17 on spice music festival

„Непрекъснато променящите се условия за пътуване по света не спират да ни изненадват, но успяваме да реагираме навреме и да осигурим други артисти на мястото на тези, които са възпрепятствани да дойдат. Надяваме се феновете да разберат колко сложно е да се осъществи събитие от подобен мащаб в новите условия, в които се налага да живеем, и нямаме търпение да посрещнем най-обичаните момчешки банди на 90-те 5IVE и East 17, както и Спенс, който ще бъде българското участие на фестивала ни днес!“ – споделя Николай Тодоров, организатор на Spice Music festival.

East 17 бяха едни от хедлайнерите на първия Spice Music Festival и всички техни фенове, които израснаха с хитовете им през 90-те знаят, че срещата с тях e незабравима!

А другата момчешка група, която пристига днес в Бургас –  5IVE, са проект на създателите на Spice girls и успяха да завладеят сърцата на хиляди момичета по света с хитовете си и харизматичното си присъствие на сцената.

5ive-boy-band-spice-music-festival

Освен тях на сцената на Spice Music Festival ще видим Kosheen, Nana, Double You, Tania Evans – оригиналният глас на култовото парче на Culture Beat „Mr.Vain“ и DJ Emotion.

Следете фейсбук страницата, сайта на фестивала и ефира на радио Energy за актуална информация.

SPICE Music Festival се организира от „Културно-масова дейност“ ЕООД. Министерство на туризма е партньор на SPICE Music Festival!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.