101 Beer Fest 2018

101-а бири и музиката да свири!!!

101 Beer Fest 2018 – Морска градина, Бургас. MMTV Online...

От 19 до 21 юли Бургас става домакин на 101 Beer Fest 2018

Първият международен фестивал на бирата „101 Beer Fest” 2018 ще се проведе от 19-ти до 21-ви юли. Любезни домакини са „Експозионен център Флора” – Морска градина, Бургас. В него ще вземат участие над 20 фирми с над 101 пивоварни!

Кое би ви разхладило по-добре в разгара на летния сезон от качествена бира? Сега си представете толкова много видове бира на едно място!

Кое би ви разхладило по-добре в разгара на летния сезон от качествена бира? Сега си представете толкова много видове бира на едно място!

Основната цел на „101 Beer Fest” 2018 е максимална популяризация на големия брой висококачествени чуждестранни марки бира, както и на българските производители на крафт бира.

* Обикновено крафт пивоварните са частни, малки и произвеждат ограничено количество бира.

Пивоварите обаче не залагат толкова на количеството, колкото на качеството и вкусовете на бирата. Ще има за всекиго по нещо! Крафт бира с традициоен вкус, но с осезеамо по-добро качество. Искате да опитате нещо различно? Може да пробвате крафт бира с мед, бекон, кафе, шоколад, стриди, плодове, а защо не и с люти чушки?

* Бирите, отлежавали в бъчви от бърбън, които се обогатяват с допълнителен аромат.

А ето и част от вносителите на немски,чешки, белгийски, английски, полски, шведски и японски бири. Те ще представят най доброто от пивоварните на съответните страни: Hills beer, Metalhead.beer, Rhombus, Пети океан, Ailyak, Malmo brewing Sweden, пивоварна Golem Poland, Бял Щърк, Диво Пиво, Blek Pine, Kazan Artizan, Veritas, Jagerhof, Konrad, Витошко Лале, Баси Кефа и др.

Изненадата на фестивала е бира La socarrada GOLD !!!

Единствената бира в света със златен прах.

* Както и бира с вода от Средиземно море.

Всички участниците в „101 Beer Fest” 2018 са подготвили много изненади с атрактивни и промоционални цени, както и възможности за дегустация на определени марки. Хубавата бира върви с хубаво мезе, разбира се! За вкусната скара ще се погрижи ресторант „Моменто”, със селекция от изкушения като ребърца, ущипаци, плескавици, пилешки и свински филета, риба и пържени картофки.

Музикалният специалитет ще е от група “Обратен ефект” на 20.07.2018г. от 19:00ч., които ще подгреят публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки.

Музикалният специалитет ще е от група “Обратен ефект” на 20.07.2018г. от 19.00ч., които ще подгреят публиката, за да може тя да се охлади с богатото разнообразие на представените напитки.

Цена на билета – 5лв. с две безплатни дегустации и вход за концерта на група “Обратен ефект”

Очакваме Ви на 19-ти и 20-ти юли от 16:00ч. до 22:00ч. и на 21-ви юли от 12:00ч. до 22:00ч. Подарете си свободата да се експериментира до безкрайност!

Организатор: Експо Тим ООД. За повече информация ТУК.

* Внимание награди! Един късметлия от всички закупили си билет за фестивала участва в игра за спечелване на 101 бири!!!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom Fusion, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *