Най-големият онлайн семинар в България превръща кризата във възможност

Най-големият онлайн семинар в България превръща кризата във възможност
Шестото издание на НЕсеминарът на Юли Тонкин обещава да бъде най-интерактивното, различно и трансформиращо  виртуално събитие в България, провокирайки сетивата по нестандартен начин .

Защо кризата е възможност? Как да се възползваме от нея и да постигнем трансформация? Кои ресурси да използваме? Това са само част от въпросите, които ще се обсъждат и на които ще се намерят решения по време на най-големия онлайн семинар за личностно развитие – Несеминарът. Той ще се проведе на 16-ти и 17-ти януари следващата година, но още отсега се купуват билети и интересът е голям.

“Семинарът се подготвя от почти половин година и ще се проведе в рамките на два дни по 12 часа. Ще бъде сериозно предизвикателство и ще доведе до пълно изтощение. Може да се наложи на следващия ден хората да си вземат почивка”
Oрганизатор и главното действащо лице – Юли Тонкин.

Участниците, за които няма географски ограничения, ще са в специална интерактивна зала. Енергията на събитието и сетивата им ще бъдат провокирани по нестандартен начин. Публиката в семинара ще участва динамично в него през цялото време и статичната онлайн среда ще бъде разчупена от различни начини за влияние върху сетивата. Това ще ги доближи максимално до предишните издания на „НЕсеминарът” на живо, през които са минали общо над 8000 човека.

„НЕсеминарът” е събитие, което се провежда за шеста поредна година и което има за цел да разбие ограничаващите вярвания по пътя към личните цели – подобряване на здравето, финансова стабилност, създаване на силни връзки и откриване на личната страст.

„В последните 5 години се наблюдава засилен интерес и даже „бум” към тази тема. Най-купуваните книги в големите книжарници са за личностно развитие“ – споделя Тонкин.

Забелязва се, че все повече ментори, коучъри и известни личности навлизат в тази сфера.

Шестото издание на НЕсеминарът на Юли Тонкин обещава да бъде най-интерактивното, различно и трансформиращо  виртуално събитие в България, провокирайки сетивата по нестандартен начин 

Юли Тонкин е мотиватор, предприемач, инвеститор, автор, катализатор за промяна, стратег за успех и продуктивност вече над 12 години. Чрез своите събития е помогнал на над 35 000 души да живеят по-добре и да се утвърждават като успешни личности. Той е създател и водещ на най-големите събития за личностно развитие в България. Десетки уъркшопи на теми – финанси, мотивация, говорене пред публика, инергия, лични връзки и други. Автор е на книгите „Нечовекът“, „Ново Начало“, „проДАВАЙ“ и „Щастие“.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.