Античен театър Пловдив предсавя Фламенко звезди с еклузивен спектакъл

Античен театър Пловдив предсавя Фламенко звезди с еклузивен спектакъл

Духът на Испания идва в Античен театър Пловдив!

17 юни 2022 г. (петък) – вечер на страстта с виртуозният испански китарист Еду Вико и неговата група от музиканти, певци и танцьори!

Вечер на автентичното фламенко, на виртуозните китарни изпълнения, на високите вокални партии, на огнения ритъм и зашеметяващите испански танци очакват пловдивчани и гостите на града. Това ексклузивно преживяване ще ни предложат Edu Vico Septet – фламенко група, предвождана от звездата на испанската китара – Еду Вико!

Ден след него, отново в Античен театър ще слушаме най-красивия глас на фадо – магнетичната португалка Карминьо.
17 и 18 юни 2022 г. (петък и събота) ще предложат мечтан иберийски музикален уикенд в Пловдив! Лятото ще започне с огнена музика на живо… ОЛЕ! Еду Вико е добре познат на ценителите на виртуозното китарно майсторството – той е свирил в напълно разпродадена централа зала на Драматичен театър – Пловдив. Сега Еду се завръща, за да награди публиката си с голям спектакъл – ще видим фламенкото в истинската му сила! Еду ще се качи на сцената с трупа от изящни музиканти, певци и огнени танцьори, които са част от Националния балет на Испания!
Очаква ни страстна вечер в Античен театър Пловдив, където ценителите на испанската китара ще чуят един от легендарните й майстори, а почитателите на фламенкото ще го получат в автентичен вид! Еду Вико е ученик на легендите Хуан Гомес „Чикуело“ и Диего Кортез. Нека този музикален откъс да бъде лек анонс към магията, която ни очаква:

Повече за концерта на Карминьо прочетете тук.

И двата спектакъла ще започнат в 19.30 часа. Концертите се осъществяват в партньорство и с подкрепата на община Пловдив, организатор Blue Hills Events и е част от форума Music of the Ages.

Билетите са на цени от 25 лева до 45 лева в системата на Eventim.

Повече концерта на Edu Vico Septet прочетете тук.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTik Tok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *