Български звезди ще участват в благотворителен концерт за Украйна

Български звезди ще участват в благотворителен концерт за Украйна

На 6 март от 12:30 ч. се организира благотворителен концерт “Мир, Любов, Съпричастност” в помощ на децата на Украйна!

Той ще се проведе в Парк-театър “Борисова градина” с участието на: Камен Донев, Любо Киров, Орлин Павлов, Владимир Ампов – Графа, Васил Петров, Поли Генова, Братя Аргирови, Михаела Филева, Дани Милев, Дует Мания, Група Expose, Нов Цирк.

Приходите от билетите ще бъдат дарени в подкрепа на кампанията на БЧК за пострадалите от кризата в Украйна.

Десислава Стоянова ще бъде водещ на специално предаване по bTV, a нейните гости в студиото и репортерите на медията ще споделят информация за още десетки големи или по-малки кампании и инициативи, които се инициират и провеждат от различни организации или доброволчески групи. Това ще даде възможност на зрителите и всеки, който има възможност и желание да помогне, да се ориентира къде и как може да дари дрехи, обувки, парични средства и консумативи от първа необходимост за пострадалите зад граница. Специално внимание ще бъде отделено и на подкрепата, от която се нуждаят бежанците, които пристигат в България, както и на тези от тях, които трябва да получават по-специфична грижа като възрастни хора и деца със специални потребности.

С благотворителната програма „Добрият пример“ bTV Media Group отправя апел за обединение, съпричастност и подкрепа, които не само ще помогнат физически на нуждаещите се, но и ще им вдъхнат така необходимите надежда, сила и вяра в доброто.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *