Дивна съвсем е подивяла

Дуетът на годината

„Пилето“… за какво се сещате когато чуете тази дума? Възможно е първосигнално да направите асоциация с охладеното пиле, което ще готвите за вечеря или пък да си спомните за някой съученик от гимназията с такъв прякор. Е, възможно е, но не това е правилният отговор. „Пилето“ е името на най-новата песен на Дивна.

До момента, в който “Пилето” се излюпи и заля мрежата всички се дивяхме на ангелския глас на Дивна. Не разбрах защо трябваше да закопае цялата си кариера до момента?! Имаше ли нужда да си направи реклама или беше по-добре да си трайка и да изчака правилния момент, за да издаде нормална песен, а не този ужас.

Самата песен прави закачлива препратка и към един от вечните поп фолк хитове на Милко Калайджиев – „Къде си, батко?“, където пиленцата отново са в главната роля. Най-известният мустак в държавата, всеизвестен представител на лекия жанр в музиката, също участва в песента на Дивна.

„Пиле, пиле, аз те знам, искаш нещо да ти дам.“

“Пилето”

Това е само рефрен от първата дуетна песен на Дивна и Милко. Текстът съдържа още бисери като „може да съм пиле, но ти не си петелът“ и „със златните ръчички ще брои парички“. Видеото към песента е на най-високо поп-фолк ниво. Категорична съм, че нищо не му липсва! Плеймейтки, кръшни танцьорки и бесни танци под съпровода на фолк ритмите. Зуека и Рачков също взимат участие.

Само не разбрах защо Дивна, която е талантлив млад изпълнител се набута да става „пиленце“. Никак не ѝ отива, но си отнася сериозните критики. На феновете им е много трудно да приемат парчето. В социалните мрежи настана буря от негативни коментари към певицата.

Аз лично съм доста объркана от съвместната работа на двамата творци. Нищо против нямам дуетните парчета, не ме разбирайте погрешно… Нямам нищо против и Милко. Той се е заявил като колоритен изпълнител и има своята кариера. На Калайджиев си му отива. И мустака му отива, и чалгата му отива. Но на Дивна чалгата не ѝ отива, също както няма да ѝ отива и мустак. От друга страна си мисля, че това е просто някакъв образ в който е влязла, но струва ли си?!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.