Pink и Eminem си устройват „Отмъщение“ в дует

Pink и Eminem си устройват „Отмъщение“ в дует. MMTV Pink and Eminem collage

През „фаталния“ петък 13-ти излезе новият албум на Pink

‘Beautiful Trauma’ съдържа 13 парчета (случайност?), а сред приятните изненади в него е дуетът с Eminem ‘Revenge’.

Преди седмица стана ясно, че песента ще бъде вторият сингъл от албума след ‘What About Us’. Вече можем да чуем и самата нея.

mmtv-pink.jpg

В забавното парче двамата мечтаят да отмъстят един на друг заради причиненото помежду си. Продуцентите Макс Мартин и Shellback са се постарали да съберат в ‘Revenge’ и по малко и от двамата изпълнители. Мрачните иначе думи звучат весело в стил Пинк от ‘True Love’ и в ритъм, който напомня за ‘That’s My Name’ на Еминем.

Партньорството между двамата започва след обяснение в любов. Пинк, която и преди е правила първата крачка (като да предложи брак на съпруга си например), изпратила писмо до рапъра, както казва тя самата пред сутрешното шоу ‘Lorraine’. „В случая аз го потърсих. Обичам го и винаги съм го обичала. Смятам, че той е гениален текстописец“, споделя изпълнителката.

Текстът на песента обаче е дело на Pink. За молбата си към Eminem тя обяснява още:

„Отидох в студиото, изпих доста вино и написах ‘Revenge’. После се прибрах вкъщи и пих още, защото това прави човек, когато вече е изпил голямо количество вино – мисли, че още от него е добра идея. След това му написах имейл, в който казах: „Обичам те. Винаги съм те обичала. Обичам те откакто ми даде автограф на Музикалните награди на MTV през 2001 г. Харесва ми това, че винаги работиш със същите хора.“ Просто му написах това любовно писмо, а той отговори с „ОК.“

Ако има обаче някой, който със сигурност не таи същите чувства към белия рапър, то това е Доналд Тръмп. Президентът на САЩ стана герой в изпълнението на Еминем на хип-хоп наградите BET. Във фрийстайла си, озаглавен ‘The Storm’, изпълнителят нарече Тръмп „камикадзе, което сигурно ще предизвика ядрен холокост“ и засегна теми като миграция, оръжеен контрол, корупция и др.

Междувременно колаборациите на Пинк продължават. Снощи по време на концерта на Guns’N’Roses в Медисън Скуеър Гардън тя излезе на сцената, за да изпее част от ‘Patience’ заедно с бандата. Към края на изпълнението Аксел Роуз обяви: „Ще повикаме тук един наш приятел – дори не сме опитвали това, но ще импровизираме“. От записа виждаме, че им се е получило повече от добре. По-късно Guns’N’Roses се отблагодариха на Пинк с туит, на който тя отговори с притеснени емотикони и сърца.

От толкова любов около себе си чудно за каква ли „красива травма“ пее тя в своя нов албум с това име. Днес обаче е петък и предстои цял уикенд, в който да го слушаме и разберем!

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *