Документален филм за George Michael го показва по-откровен отвсякога

Документален филм за George Michael го показва по-откровен отвсякога George Michael posing for a photo with sunglasses

Документален филм за George Michael

George Michael: Freedom излиза на 16-ти октомври по английския Channel 4. Разказът в лентата е воден от самия Джордж Майкъл. Той е взел и активно участие в направата ѝ броени дни преди смъртта си.

Междувременно английските медии споделиха подробности около съдържанието на филма, който представя и трудностите около славата и любовния живот на легендата.

mmtv-george-michael-2.jpg

‘George Michael: Freedom’ обръща предимно внимание на кариерата на артиста в периода между дебютния му албум ‘Faith’ и втория ‘Listen Without Prejudice Vol.1’. Лентата разглежда последвалата битка в съда срещу лейбъла му и ефекта върху изпълнителя след смъртта на първата му любов, бразилеца Анселмо Фелепа. Техните отношения тогава са пазени в тайна и рядко коментирани впоследствие.

mmtv-george-michael-3.jpg

В откровени моменти от последното си интервю Джордж Майкъл споделя, че се е чувствал „нарочен от боговете“ заради диагнозата ХИВ на своя партньор. Анселмо Фелепа умира през март 1993. Три години по-късно следва загубата на майка му заради рак . Събитията водят до депресия, която певецът определя като „най-тъмния период от своя живот“.

Филмът включва интервюта и със сър Елтън Джон, Стиви Уондър и Лиам Галахър. В лентата говорят и супермоделите от емблематичното видео към ‘Freedom’ – Наоми Кемпбъл, Синди Крофърд, Линда Еванджелиста и др. Първоначално филма е замислен като хроника на музикалния път на Джордж Майкъл. След внезапната му смърт миналата Коледа лентата вече отдава почит към живота и смъртта на изпълнителя.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *