Emma Thompson мислела, че ще умре в пого на Arctic Monkeys

Emma Thompson мислела, че ще умре в пого на Arctic Monkeys Emma Thompson and Arctic Monkeys' Alex Turner collage

Emma Thompson: “О, значи сега е краят.”

От всички начини да умреш, опцията това да стане по време на концерт на любима група явно не е за предпочитане.

Една от любимите ни британски актриси е имала неприятно преживяване заради пого. Това е станало на музикалния фестивал Рединг, за което споделя пред Шоуто на Греъм Нортън.

mmtv-emma-thompson-arctic-monkeys-2.jpg

В предаването Томпсън разказва, че през 2014г. присъствала на събитието, където всички били тийнейджъри, освен тя самата и нейн връстник. Актрисата се забавлявала преди да се случи следното:

„Попаднах в пого, където свиреха Arctic Monkeys и бях толкова смачкана и притискана от хора отвсякъде, че си помислих: „О, значи сега е краят. Винаги съм се чудила кога ще бъде, но не съм си го представяла така.“

Не стига това, ами тоалетните се наводнили. „Помислих си „Това буквално е адът“. Беше страшно и повече никога няма да отида“, споделя още носителката на „Оскар“.

А ако вас не ви отказват подобни рискове, то трябва да знаете, че се носят слухове за възможността Arctic Monkeys да бъдат хедлайнери на TRNSMT фестивала в Глазгоу (6-8 юли 2018). Бандата от Шефилд междувременно записва своя шести поред албум, който се очаква да излезе догодина.

Що е то ПОГО: Агресивен  танц, при която хора от публиката скачат, блъскат се и се бутат един в друг. Наблюдава се най-често при жанрове като метъл, пънк и алтернативния рок. Думата на български идва най-вероятно от името на танца “Pogo”. При него основно се скача и танцува на едно място по време на пънк концерт.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Bulsatcom FusionTiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *