Щата Илинойс отказа концерт на R. Kelly

Щата Илинойс отказа концерт на R. Kelly | MMTV

Представители на щата Илинойс съобщиха, че отменят концерт на R. Kelly

Той трябваше да се проведе в град Спрингфийлд, но от управата на щата са решили да го отменят в резултат на нови обвинения в сексуално посегателство появили се срещу R&B звездата.

Говорителката на Департамента по земеделие в Илинойс Денис Албърт заяви пред Chicago Tribune, че молбата за провеждане на концерт през пролетната ваканция (април) е била отказана в четвъртък (10 януари) поради опасения за сигурността. Това решение идва след протести, които се случиха пред студиото на R. Kelly в Чикаго.

Кели е под прицел след скорошното излъчване на документалния филм Surviving R. Kelly

Стив Грийнбърг, който е адвокатът на R. Kelly отрече всички обвинения в сексуално посегателство, свързани с жени и непълнолетни момичета отправени във филма, въпреки че заяви, че нито той, нито Кели са гледали целия филм.

Грийнбърг заяви:

“Твърденията не са верни, защото той никога съзнтелно не е правил секс с непълнолетна жена, никога не е принуждавал никого да прави нищо, никога не е държал в плен някой, никога не е злоупотребил с никого.”

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.