IMANY с магичен концерт за глас и осем виолончела

IMANY с магичен концерт за глас и осем виолончела

IMANY се завръща в България на 2 юни в Зала 1 на НДК по покана на Fest Team за един магичен концерт.

Френската изпълнителка отдавна е пленила сърцата на българската публика, но сега спектакълът Voodoo Cello е вълшебна смес от кадифен глас, разказващ лични истории през кавъри на добре познати и любими песни само с акомпанимента на осем виолончела.

Без каквито и да било допълнителни специални ефекти, напълно естествено, IMANY сама преаранжира популярни песни като прави символичното си вуду заклинание върху осемте инстумента. В нейния неподражаем стил, тя преобразява добре познати песни и ги представя по изцяло нов начин. Ще чуем нейният интригуващ прочит на песни на Ed Sheeran, t.A.T.u., Radiohead, Donna Summer, Bob Marley, Madonna, Black и др.

imany song list concert sofia 2022

Концертът на  IMANY в София се очертава да бъде едно от силните попадения на летния музикален живот тази година. Екип на MMTV online ще бъде на място, за да заснеме и ви разкаже вуду приказката на IMANY от първа ръка.

Билетите за концерта на IMANY в Зала 1 на НДК са в продажба на www.ticketstation.bg и са на цени от 66 до 140 лв.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *