Rachel Row открехва завесата за новия си проект с песента “Аркутино”

Rachel Row открехва завесата за новия си проект с песента “Аркутино”

Rachel Row с ново денс парче “Аркутино”

Песента е част от предстоящия албум “Лилия”, който ще е първият изцяло български проект на певицата. Един от големите й успехи е песента “Follow the Step”, която завладява световните медии и клубове, както и нейният ремикс, направен от световноизвестния български електронен артист Страхил Велчев – KiNK.

Парчето е обявено за вокален химн на Ибиса през 2013 г., което води и до издаването му от лейбълите Defected ( UK ) и Universal ( Australia ) с нова доза успещни ремикси.

Сериозна подкрепа среща от големите музикални медии BBC Radio 1, Rinse FM, MTV а в популярни класации като Resident Advisor, Beatport, Groove Magazine го нареждат на челни места.

Този грандиозен успех дава тласък на кариерата на певицата

Рейчъл съвместно с KiNK, е поканенa на множество участия из Европа, Америка, Азия, сред които Roskilde Festival ( Дания ), Berghain ( Берлин ), Tomorrowland ( Белгия ), Sonar ( Испания ), Amsterdam Dance Event и много други.

Сингълът “2 love you” на Rachel Row, в колаборация с KiNK допълва опита й като световно признат артист и е още един достигнат връх в кариерата й. Холандският лейбъл “Running Back” издава парчето, а най-големите британски радиа – ВВС Radio 1 и Rinse FM го въртят непрекъснато, като забележителното е, че първият тираж на плочата се разпродава за 3 дни.

Сред последните проекти, върху които работи, е албумът на Криста “У дома”, който създава съвместно с Криста и Борислав Бояджиев – Борче.

Rachel Row нова песен Аркутино

Съвсем скоро певицата представи и “Да ти споделя“ – първата песен от предстоящия албум “Лилия”, с която Rachel Row открехна завесата за новия си проект.

В началото на есента се очаква новият албум на певицата “Лилия” да бъде официално представен. В него ще видим Rachel в различни превъплъщения и търсения, но винаги вярна на красивата си женска енергия и дълбока чувственост.

Дотогава…. Може да включим лятото с новото горещо парче, претендент за летен хит: “Аркутино”.

Видеоклипът към “Аркутино” е вече достъпен в официалния канала на Rachel Row и песента е и във всички стрийминг платформи.

На 23 юни може да чуем Rachel & KiNK на живо, в колаборация с визуалния артист Полина Герасимова, като част от София Лайв Фестивал, Арена София.

Последвайте Rachel Rowи в социалните мрежи:

Facebook

Instagram

Spotify

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *