След половингодишно затишие Lek City Case представя You

След половингодишно затишие Lek City Case представя You

Нов сингъл, дебютен албум и национално турне за Lek City Case.

Групата представя новата си песен You и видеото към нея на 8 март.

Lek-City-Case-nova-pesen-You

Вълнуващи новини идват от лагера на Lek City Case след близо половингодишно затишие. Групата преминава през различни турбулентни етапи от развитието си, но вече е стабилна част от българската алтернативна сцена и една от актуалните и работещи постоянно банди у нас. Пет сингъла на групата достигат топ позиции на рок класациите у нас, клубни и фестивални участия.

Те обявиха турне в България и навръх 8 март, представят своята нова песен и видео. Премиерата на You e в YouTube канала на бандата и е за Жената като парадокс и за неочакваните обрати.

Това е шестият официален сингъл от предстоящия дебютен албум за групата. Песента е за разрушителните отношения, за насилието и изкривената привързаност в една връзка.

Lek City Case не изневерява на стила си и въпреки това – изненадва със стилистиката на новото си видео. You показва бандата в елегантна нова светлина като я поставя в периферията на екшън сцена, в която един от героите завършва с фатален край. Приглушени светлини, танцьорки, покровителки и … змия, са само част от декорите в You.

Бандата са готови със своя дебютен албум SEVEN

Обещаният дебютен албум SEVEN е вече напълно готов, а за да го представи, групата тръгва на концертна обиколка из страната със седем дати, последната от които – запазва в тайна: 17 мартMelon Club ( Велико Търново ), 18 мартКлубъ ( Стара Загора ), 7 априлThe Stage ( Благоевград ), 8 априлThin Red Line ( София ), 14 априлTarget ( Бургас ) и 29 априлBee Bop Cafè, ( Пловдив ).

На всеки лайв, първите 20 посетителя ще получат като подарък и диск с албума, разписан лично от бандата.

До официалната премиера на SEVEN на 8 април в София, бандата ще пусне и седми сингъл в неочаквана колаборация.

А групата може да я последвате в социалните мрежи: @Spotify Lek City Case, @Bandcamp Lek City Case, @Facebook Lek City Case, @Instagram Lek City Case, @YouTube Lek City Case

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате в социалните мрежи: FacebookInstagramTikTok и Twitter. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни OnDemand на нашият сайт MM Player или в канала ни в YouTube

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *