SEVI представиха новото си видео Broken Wings

SEVI представиха новото си видео Broken Wings | MMTV

На 19-ти декември родната банда SEVI представи новото си видео Broken Wings с концерт в столичен клуб 

Вечерта стартира с прожекция на новия клип, а след това вокалистката Светлана Близнакова откри с изпълнение на пиано на дебютния сингъл на групата “Can’t Stand the Pain”.

Светлана Близнакова откри с изпълнение на пиано на дебютния сингъл на групата – “Can’t Stand the Pain”.

Концерта продължи с почти два часа авторска музика от SEVI. На финала групата изпълни на живо новата Broken Wings от предстоящият им албум “Follow me” и коледната си песен, с която отправи пожелания на феновете за предстоящите празници.

Песента Broken Wings е трети пореден сингъл от предстоящия нов албум на групата

Този път SEVI са заложили на силна балада, с която описват чувството на безнадеждност в лицето на безвъзвратната раздяла с най-добър приятел.

Видеото е заснето на няколко локации, включително в замъка Равадиново. Автор е Боян Карамфилов, с който групата реализира и сингъла Am I Аlive?

Актьори в клипа са вокалистката на SEVI – Светлана Близнакова и Мартин Профиров, познат на публиката от групите P.I.F. и Силует. За него SEVI споделят, че отговарял напълно на визията, която те са си представяли за мъжкия образ във видеото.

Сценария е дело на Боян Карамфилов, Светлана Близнакова и Рали Велинов.

По аудиото групата работи отново с Марко Барусо – тон инженер на световно известната група Lacuna Coil, многократно печелил награди на Сан Ремо за свои продукции, работил с музиканти като Coldplay, 30 Seconds to Mars, Eros Ramazzotti и други.

SEVI завършват годината с още два предколедни концерта в Стара Загора и Габрово и обещават нов албум в началото на 2019-та
Photo: 8th Colour

SEVI завършват годината с още два предколедни концерта в Стара Загора и Габрово и обещават нов албум в началото на 2019-та.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV и СКАТ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *