SEVI издават нов албум – “Follow Me” през март

SEVI издават нов албум - “Follow Me” през март | MMTV

Третият студиен албум на група SEVI излиза на 9-ти март

Вокалистът на Therion и китаристката на Evanescence са специални гости

Две години след силния втори албум “The Battle Never Ends”, музикантите са готови с 11 чисто нови композиции.

През изминалата година и половина SEVI пуснаха три видео – сингъла от предстоящия албум –“The Call”, постапокалиптичната – Am I Alive? и чувствената балада -“Broken Wings”, която излезе през декември.

SEVI пуснаха три видео – сингъла от предстоящия албум

SEVI доказаха, че могат да устоят на променящата се музикална картина и да бъдат винаги интересни и провокативни. Не липсват изненади и в новия албум – “Follow Me”

Сред имената взели специално участие в песните са Thomas Vikström – вокал на Therion, китаристката на Evanescence – Jen Majura и мултиинструменталистката Alexandra Zerner, с която SEVI са работили по записите и аранжиментите на целия албум.

За микса и мастеринга, SEVI отново са се доверили на Marco Barusso от Италия. Музикантите подготвят специално шоу за промото на 9-ти март, което ще се състои в столичен клуб. Веднага след това тръгват на голямо национално турне с дати в Пловдив, Варна, Бургас, Русе, Шумен, Габрово, Стара Загора и други.

Билетите за концерта на 9-ти вече са в продажба на касите на Eventim.bg

Текст: Мила Иванова

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *