Уникално предложение за брак в Пловдив

Уникално предложение за брак в Пловдив
Пловдивчанин направи нестандартно предложение за брак във видеоклип на звездата от Нигерия – Ханс Мили.
Музикантът поканил двойката да се снима във видеото към новата му песента “ОК“, с идеята дамата да получи подарък от любимия си.
Изненадата обаче била огромна, когато вместо стандартен подарък, докато камерата ги снимала, едно куче се приближило, носейки годежен пръстен!

„Със сигурност никой не е очаквал подобна развръзка, освен Ханс и младоженецът, разбира се”, смеят се от екипа. „И видеото и песента са много положителни. Смисълът, който исках да препредам на хората е, че независимо какво се случва в живота, накрая всичко е за добро, всичко е “ОК” и всичко е прекрасно.”
“Кое може да пресъздаде тази идея по-добре от момента, в който любимия човек ти предлага да изживееш живота си с него”, споделя изпълнителят Hans Millie.
„Пловдив е прекрасен град, харесвам атмосферата му, харесвам хората и определено намирам вдъхновение тук.”, допълва той.
Уникално предложение за брак в Пловдив

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG, Neterra TV, СКАТ и bgtime.tv.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *