40 години група СИГНАЛ

Легендарната рок банда СИГНАЛ отбелязва 40 години на сцена с безплатен мегаконцерт в София

Музикалният юбилей ще се проведе на 29-и септември (събота) 2018г. на Голямата поляна в Южния парк от 18:00 часа. “Сигнал” обещават невероятно шоу, взрив от емоции и много настроение на 29-и септември. За това ще се погрижат и трите подгряващи банди „Хоризонт“, „Афект” и „Елит“.

На 29 ти септември момчетата от ODD CREW забиват в Mixtape 5. Това е първа дата от есенното им турне, посветено на 20 годишнината им. Ще чуете песните от всичките им албуми, а началото е в 20:30ч.

Тази седмица в Музея на Афро-Американската история в Детройт, ще отвори врати експозиция, посветена на Кралицата на Соул музиката Арета Франклин. Освен лични вещи видеа и снимки за кариерата ѝ, ще бъде изложено и единственото копие от първият запис на Певицата от 1956г. ‘’Never Grow Old’’. Изложбата ще продължи до януари 2019-та.

Фенове на телевизия MM не забравяйте да ни следвате на нашата фейсбук страница. А за тези от вас, които не можете без ММ, гледайте ни 24/7 на живо на нашият сайт mmtvmusic.com или в мрежата на Vivacom, Bulsatcom, TiVi.BG и Neterra TV.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *